MENÜ

Köszöntjük honlapunkon!

 

Cégünk 2006 óta foglalkozik a múlt századbeli bontott tégla újbóli felhasználásával.Azóta ennek a csodálatos ember és természetközeli építőanyagnak a bűvöletében élünk és dolgozunk.

Gyártunk valamint forgalmazunk minőségi szeletelt téglát fal és padlóburkolásra , hosszába , keresztbe és lapjára vágott  burkolólapokat , sarokelemeket , bordűröket , téglacsempét , járólapokat és dekorációs téglakavicsot.

Termékeink széles méret , forma és színválasztékával  valamint korrekt árainkal és  raktérkészletünkkel az évek alatt megszerzett szakértelmünkkel  hiszük , hogy egy egyedülálló pozíciót szereztünk meg  környezetünkben !

Vásárlóink és megrendelőink megelégedése számunkra elsődleges szempont.Azt valljuk csak így lehet érvényesülni és helytállni a mai világban .

 

Kivitelezőként elkészítjük otthonának lábazati, homlokzati valamint kül - és beltéri falfelületeinek díszburkolatát.

Tömör bontott téglából vagy természates kövekből építünk kerítést ,kandallót , kemencét, téglakályhát, bográcsozót, grillezőt és kerti konyhát , egyedi elképzelések vagy közös tervezés alapján .

Így tehát a bontott tégla iránt érzett szeretetünk által motiválva dolgozunk, alkotunk megrendelőinkkel karöltve, olyanokkal akiknek hozzánk hasonlóan fontos a hagyományok tisztelete , a természetes anyagok közelsége és az ,hogy ebbe a rohanó és folytonosan változó, modern világunkba visszacsempésszünk egy kis nosztalgikus , autentikus életérzést.

 

Üdvözlettel:

Papp Zsolt 

Hírek

 • Impregnáló szer , felületkezelés ,felületvédelem.

  Bontott téglához , szeletelt téglához és természetes kövekhez impregnáló és ápolószerek ,tisztítószerek széles palettájával is állunk rendelkezésére.

 • Bérvágás

  Bérvágást is vállalunk hozott anyagból , Hajdú-Bihar Megyében rendkívül kedvező  áron!

  Bérvágás díja: 700 Ft./m2.

 • Szállítás
  2012-07-31 11:21:39

  Nálunk vásárolt szeletelt téglaburkolatát igény szerint házhozszállítással is megvásárolhatja !

  Kedvező szállítási díjjal vagy akár ingyenesen !

   

   

Asztali nézet